signing, reclame en belettering

Hieronder vindt u een selectie uit ons ruime aanbod aan signing, reclame en belettering. Wilt u meer weten, schroom dan niet contact op te nemen met AllintextAllintext reclame en belettering

Oosterzijweg 27
1851 PB Heiloo
tel: 06 17 87 97 80

Veel gestelde vragen

Hoe betaal ik?
U kunt bij ons op verschillende manieren betalen. Middels telebankieren:Postbank en Rabobank of onder rembours.


Leveringstermijn van de bestelde reclameteksten?
Indien u voor telebankieren kiest, dient eerst het totaalbedrag te zijn bijgeschreven op een van onze bankrekeningnummers. Levering zal binnen 5 werkdagen, nadat het verschuldigde bedrag op onze rekening is bijgeschreven, bij u worden bezorgt. Bestellingen onder rembours, zullen binnen 3 werkdagen worden geleverd, mits voor 15.00 uur besteld. Het kan echter voorkomen dat door drukte bovenstaande leveringstermijn niet haalbaar is of de opdracht dusdanig veel tijd vraagt. Allintext zal u hiervan tijdig op de hoogte stellen. Bezorgen van de bestelling gaat via TPG-Post, het kan voorkomen dat dit langer duurt.

Allintext is niet verantwoordelijk voor vertragingen van de postbezorging.


Spel-schrijffouten?
Eventuele spel-schrijffouten of onvolledig aangeleverde tekst komen niet voor aansprakelijkheid van Allintext. Incomplete aanleveringen van het door u bestelde, zullen op nalevering worden bezorgt, mits binnen 3 werkdagen kenbaar gemaakt aan Allintext.


Leveringsvoorwaarden?
Deze vindt u onder het blokje help in de home page.


Speciale wensen?
Bijvoorbeeld een ander lettertype, andere kleur folie materiaal, ontwerp of offerte aanvraag enz. Vul dan uw gegevens in op het contactformulier en wij nemen dan zo spoedig mogelijk kontakt met u op.


Hoe werkt de site?
Klik voor elke handeling op blokje "volgende" en maak een keuze. Bijvoorbeeld bij lettertype: klik op een "lettertype" in de lijst en u ziet direct uw tekst in het gekozen lettertype verschijnen in het vlak. Zo loopt u stap voor stap de lijst door tot de tekst "klaar" verschijnt. Wilt u nog iets veranderen, klik op één van de buttons waarop u de verandering wilt toepassen. (u hoeft niet terug naar de home page maar kunt direct een andere keuze maken.) Voor plaatsing bestelling klik op de tekst "bestel" en vul alle gegevens in en mail uw bestelling naar Allintext. U krijgt direct een bevestiging van uw bestelling.

Controleer uw tekst voordat u definitief uw bestelling plaatst !


Is het ook mogelijk dat Allintext de reclame aanbrengt?
Allintext kan voor u de reclame volledig verzorgen door heel Nederland. Kort samengevat: van ontwerp tot uitvoering.


Andere vragen?
Neem dan kontakt met ons op: Telefoon 06 17 87 97 80