signing, reclame en belettering

Hieronder vindt u een selectie uit ons ruime aanbod aan signing, reclame en belettering. Wilt u meer weten, schroom dan niet contact op te nemen met AllintextAllintext reclame en belettering

Oosterzijweg 27
1851 PB Heiloo
tel: 06 17 87 97 80

Textiel bedrukken

Bedrijfs- of sportkleding voorzien van uw logo, nog zo'n fantastisch middel om de uitstraling van uw bedrijf of club te optimaliseren. We leveren diverse merken textiel in alle kleuren en maten. Ook zelf aangeleverde textiel kunt u bij ons laten bedrukken. T-shirts, sweaters, polo's, maar ook schorten, tassen en petten. Maar ook vlaggen, baniers, spandoeken. Of het nu gaat om één- of honderden stuks.


Diverse mogelijkheden voor het bedrukken van textiel

Videoflex: Flex is een “rubber” achtige bedrukking.

Flock: Flock is een “vilt” achtige bedrukking.


Zeefdruk: Zeefdruk is een traditionele manier van textielbedrukking. D.m.v. speciale inkt wordt de opdruk op de textiel aangebracht. Zeefdruk is vooral interessant bij grote aantallen, mede doordat hier speciaal films en zeeframen van uw opdruk moeten worden vervaardigd.

 


Transfers: Transfers zijn op verschillende manieren mogelijk. Met transfers is het mogelijk full color foto’s en bedrukkingen uit te voeren bij lage aantallen. Vooral geschikt voor kortstondige kwaliteit. Na het wassen zal de opdruk licht vervagen, dit kan echter door strijken aan de achterzijde in geringe mate worden hersteld.

Meer weten?

Naam   
E-mail   
Telefoon   
Onderwerp   
Bericht