signing, reclame en belettering

Hieronder vindt u een selectie uit ons ruime aanbod aan signing, reclame en belettering. Wilt u meer weten, schroom dan niet contact op te nemen met AllintextAllintext reclame en belettering

Oosterzijweg 27
1851 PB Heiloo
tel: 06 17 87 97 80

gevelletters

Ons programma in gefreesde en gelaserde gevelletters varieert in diverse materialen, diktes, kleuren en toepassingen. Zo kunnen wij u het door ons gedeponeerde ACRYLOX aanbieden. ACRYLOX is een lichtdichte, kleurechte, gepigmenteerde acrylaatplaat verkrijgbaar in de diktes 8, 19 en 30 mm en in een breed scala aan diverse RAL-kleuren.


Kiest u voor stijlvol en exclusief……..kies dan voor gevelletters uit RVS in de uitvoeringen goud, zilver of brons, geslepen of spiegel. RVS gevelletters worden ook verlijmd met ACRYLOX aangeboden. Overige materialen in diverse diktes in ons assortiment zijn (geanodiseerd) aluminium, acrylglas en PVC geschuimd. Voor een eenvoudige montage leveren wij tevens diverse soorten afstandhouders, 1:1 montagetekeningen en lijmen.

Kleuren en diktes dienen ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.


Acrylox 8 mm is leverbaar met een stokhoogte van 2 tot 100 cm en kan tevens in een schreef- of schrijfletteruitvoering worden geleverd. Gelaserde letters kunnen tevens van een dubbelzijdige lijmfilm worden voorzien. Acrylox 8 mm in de kleuren RAL 9016, RAL 9005, RAL 3020 en RAL 5002 is
tevens verkrijgbaar in een matte uitvoering!


Acrylox 19 mm is leverbaar met een stokhoogte van 2 tot 50 cm en kan tevens in een schreef- of schrijfletteruitvoering worden geleverd. Gelaserde letters kunnen tevens van een dubbelzijdige lijmfilm worden voorzien.


Acrylox 30 mm is leverbaar met een stokhoogte van 3 tot 40 cm en kan tevens in een schreef- of schrijfletteruitvoering worden geleverd. Gelaserde letters kunnen tevens van een dubbelzijdige lijmfilm worden voorzien.


Acrylox verlijmd met RVS in dikte 8, 19 en 30 mm


RVS geslepen , dikte 2,3 en 5 mm


RVS spiegel , kleuren goud (dikte 1 mm) , zilver (dikte 1/5 en 2 mm) en brons (dikte 1mm)


PVC geschuimd wit is leverbaar in de diktes 5 mm, 10 mm en 19 mm. De stokhoogte varieert van 5 tot 150 cm. PVC kan tevens in een schreef- of schrijfletteruitvoering worden geleverd. Tevens leverbaar in de dikte 5mm in de kleuren rood, geel, groen, blauw en zwart.


Geanodiseerd aluminium is verkrijgbaar in 2 en 3 mm en leverbaar met een stokhoogte van 6 tot 70 cm. Geanodiseerd aluminium kan tevens in een schreef- of schrijfletteruitvoering worden geleverd.

 

Kleuren en diktes dienen ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid.
Vraag onze uitgebreide catalogus aan voor prijzen en detailinformatie.

Meer weten?

Naam   
E-mail   
Telefoon   
Onderwerp   
Bericht